Webbsida med Auto refresh?

Har kan du diskutera allt som inte passar i något av de andra forumen

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
bjornsson
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 403
Blev medlem: 25 aug 2010, 09:06
Ort: Bräcke

Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av bjornsson » 15 dec 2012, 16:11

Undrar hur man gör så att en webbsida automatiskt uppdaterar sig en gång i minuten.
Är tänkt att skaffa en billig surfplatta och surfa in på min sida med aktuella temperaturer och grafer som då laddas om en gång i minuten och då läser in senaste värdet från mysql databas och jpeg bildfil.

daromer
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 961
Blev medlem: 23 sep 2009, 09:31
Ort: Växjö

Re: Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av daromer » 15 dec 2012, 16:12

Via html:
<META HTTP-EQUIV="refresh" CONTENT="15">

Dvs ladda om var 15e sekund.

bjornsson
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 403
Blev medlem: 25 aug 2010, 09:06
Ort: Bräcke

Re: Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av bjornsson » 15 dec 2012, 16:23

Tack tack.
Ska testas :)

bjornsson
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 403
Blev medlem: 25 aug 2010, 09:06
Ort: Bräcke

Re: Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av bjornsson » 16 dec 2012, 21:04

Funka kanon, nu kan jag snickra ihop en sida anpassad till surfplatta och ha den som väderpresentatör på väggen.
Måste bara hitta en bra 10" Kina platta och väggfäste till den :)

sonnyboy
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 307
Blev medlem: 25 feb 2011, 21:59
Ort: Västerås

Re: Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av sonnyboy » 17 dec 2012, 08:16

bjornsson skrev:Måste bara hitta en bra 10" Kina platta och väggfäste till den :)
Säg till om du hittar ett bra väggfäste, har själv varit på jakt efter ett.
BeyondMeasure 1.10
HomeCenter 2

riro
Tar hemautomation på allvar
Inlägg: 153
Blev medlem: 19 feb 2008, 15:35
Ort: Falun
Kontakt:

Re: Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av riro » 17 dec 2012, 10:04

Jag gjorde en enkel och mycket billig variant. :)


Dubbelhäftande kardborre på en spikplatta som sitter skruvad på väggen och sedan andra sidan av kardborren på kinaplattan.


http://www.switchking.se/forum/viewtopi ... t=20#p7931

sonnyboy
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 307
Blev medlem: 25 feb 2011, 21:59
Ort: Västerås

Re: Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av sonnyboy » 17 dec 2012, 11:42

riro skrev:Jag gjorde en enkel och mycket billig variant. :)


Dubbelhäftande kardborre på en spikplatta som sitter skruvad på väggen och sedan andra sidan av kardborren på kinaplattan.


http://www.switchking.se/forum/viewtopi ... t=20#p7931
Strålande :)
Vad använder du för dubbelhäftande kardborre?
BeyondMeasure 1.10
HomeCenter 2

riro
Tar hemautomation på allvar
Inlägg: 153
Blev medlem: 19 feb 2008, 15:35
Ort: Falun
Kontakt:

Re: Webbsida med Auto refresh?

Inlägg av riro » 17 dec 2012, 11:52

sonnyboy skrev: Strålande :)
Vad använder du för dubbelhäftande kardborre?
Hittade på Biltema...

Skriv svar