Byte till reporter v2

Vissa frågor kommer ofta. Och andra kommer ännu oftare! Här finns ett par av dessa frågor samlade

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
nordarna
Wannabe
Inlägg: 3
Blev medlem: 15 nov 2013, 11:31
Ort: Sverige

Byte till reporter v2

Inlägg av nordarna » 18 nov 2020, 22:28

Hej!

Har station Sthlm/Vallatorp.

Min trådbundna reporter har slutat fungera, så jag beställde den nya, trådlösa. Har pluggat in den nu, anslutit den till wifi och den visar temperatur.

Hittade inget ställe att administrera/byta reporter för min väderstation så jag försöker nu fylla i formuläret på temperatur.nu/nystation. Får dock "Pin stämmer ej med någon ansluten box" när jag fyller i den pin-kod som följde med följebrevet, som för övrigt är samma pinkod som syns när jag trycker på "gem-knappen" på reportern.

Vad är det för knas? Ligger något tillfälligt nere? Gör jag något fel?

Pin: 79978
MAC (enligt mitt nätverk): 48:3f:da:01:38:6a
nordarna
Wannabe
Inlägg: 3
Blev medlem: 15 nov 2013, 11:31
Ort: Sverige

Re: Byte till reporter v2

Inlägg av nordarna » 19 nov 2020, 17:16

Sorry, fel kategori. Frågar i supportkategorin istället.
larky
Moderator
Inlägg: 1155
Blev medlem: 01 feb 2008, 12:21
Ort: Skellefteå
Kontakt:

Re: Byte till reporter v2

Inlägg av larky » 20 nov 2020, 15:51

Får inget mätvärde tillbaka när jag ändrar till reporter v2 och PIN för din station.
nordarna
Wannabe
Inlägg: 3
Blev medlem: 15 nov 2013, 11:31
Ort: Sverige

Re: Byte till reporter v2

Inlägg av nordarna » 20 nov 2020, 17:40

Jaha. Så vad göra? Har jag fått en felaktig pin till min nya reporter? Eller menar du den PIN som står på gamla reportern? Den är 30564.
Skriv svar