Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Teknisk support för produkter som finns på http://www.m.nu. Generella diskussioner rörande hårdvara hänvisas till teknikforumet.

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
hannuse
Wannabe
Inlägg: 6
Blev medlem: 08 jan 2013, 15:00
Ort: Boden

Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Inlägg av hannuse » 06 maj 2020, 13:58

Hej.
Jag undrar om Northq Power meter ART.NR: NOQ_NQ-9021 är kompatibel med ZNet Lite V2.
På Telldus sida står det så, men på er sida är den inte det?

Funderar också på en RGB-lampa, och då verkar Zipato RGBW Bulb 2 ligga närmast, men det framgår ingenting om kopmabiliteten.
På Telldus sida står det att den tidigare versionen är RGB-kompatibel, men den verkar inte finnas att köpa.
Användarvisningsbild
supportM
Moderator
Inlägg: 513
Blev medlem: 20 aug 2014, 10:27
Ort: Linköping

Re: Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Inlägg av supportM » 07 maj 2020, 09:02

hannuse skrev:
06 maj 2020, 13:58
Hej.
Jag undrar om Northq Power meter ART.NR: NOQ_NQ-9021 är kompatibel med ZNet Lite V2.
På Telldus sida står det så, men på er sida är den inte det?

Funderar också på en RGB-lampa, och då verkar Zipato RGBW Bulb 2 ligga närmast, men det framgår ingenting om kopmabiliteten.
På Telldus sida står det att den tidigare versionen är RGB-kompatibel, men den verkar inte finnas att köpa.
Hej,

Tack för dina frågor!

När det kommer till Northq är testet mot Telldus gjort på en gammal mjukvara av någon av våra kunder. Så där kan det mycket väl ha hänt saker och säger Telldus att det fungerar skulle jag lita på dem.

Samma sak med RGBW lampan. Sällan något så dramatiskt ändras mellan versionerna att den nya inte skulle fungera.

Dessutom, som privatperson har du alltid 14 dagars öppet köp. Så mitt råd är helt klart att köpa hem och testa. Om de mot förmodan inte skulle fungera är det bara att kontakta oss igen och ångra köpet.

Och skulle de fungera får du jättegärna rapportera detta på https://www.z-wave.se/comp/ så kan vi tillsammans hjälpas åt att få så uppdaterad information som möjligt.

//Erik K @ m.nu
hannuse
Wannabe
Inlägg: 6
Blev medlem: 08 jan 2013, 15:00
Ort: Boden

Re: Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Inlägg av hannuse » 11 maj 2020, 15:48

Hej.

Tack för svaret.
Har beställt nu, så återkommer jag med rapport :)

/Tobias
Användarvisningsbild
supportM
Moderator
Inlägg: 513
Blev medlem: 20 aug 2014, 10:27
Ort: Linköping

Re: Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Inlägg av supportM » 12 maj 2020, 08:39

hannuse skrev:
11 maj 2020, 15:48
Hej.

Tack för svaret.
Har beställt nu, så återkommer jag med rapport :)

/Tobias
Hej,

Lysande!

Vet inte om det var en slump eller inte men fick exakt samma fråga av en annan kund så passade på att testa Northq mot telldus och det fungerade prima. Så har uppdaterat kompatibiliteten redan på den.

//Erik K @ m.nu
hannuse
Wannabe
Inlägg: 6
Blev medlem: 08 jan 2013, 15:00
Ort: Boden

Re: Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Inlägg av hannuse » 12 maj 2020, 10:48

Hej.

Perfekt, då återkommer jag med hur det fungerar med lampan inom kort.

/Tobias
hannuse
Wannabe
Inlägg: 6
Blev medlem: 08 jan 2013, 15:00
Ort: Boden

Re: Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Inlägg av hannuse » 14 maj 2020, 18:40

Hej.

Snabb leverans som vanligt!

Kan återkoppla med att Zipato RGBW Bulb 2 fungerar med Telldus Znet Lite V2.
RGB stödet finns dock bara i appen (Telldus Live Mobile).
Så ska man sätta upp schemaläggning med olika färger får man göra det via mobilappen, inte i webbgränssnittet.
Men helt klart fint!

/Tobias
Användarvisningsbild
supportM
Moderator
Inlägg: 513
Blev medlem: 20 aug 2014, 10:27
Ort: Linköping

Re: Kompabilitet Zipato och Northq med Tellstick?

Inlägg av supportM » 15 maj 2020, 09:32

hannuse skrev:
14 maj 2020, 18:40
Hej.

Snabb leverans som vanligt!

Kan återkoppla med att Zipato RGBW Bulb 2 fungerar med Telldus Znet Lite V2.
RGB stödet finns dock bara i appen (Telldus Live Mobile).
Så ska man sätta upp schemaläggning med olika färger får man göra det via mobilappen, inte i webbgränssnittet.
Men helt klart fint!

/Tobias
Hej,

Strålande!

Hoppas du får njuta av dem länge :)

//Erik K @ m.nu
Skriv svar