Ställdon till Termotech

Teknisk support för produkter som finns på http://www.m.nu. Generella diskussioner rörande hårdvara hänvisas till teknikforumet.

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
mrapnea
Inlägg: 2
Blev medlem: 19 aug 2019, 08:35

Ställdon till Termotech

Inlägg av mrapnea » 19 aug 2019, 08:39

Hej

Jag är ny på detta men är sugen på att byta ut mina ställdon för golvvärme till z-wave styrda ställdon.
Är det någon som vet om någon produkt passar till Termotech eller om man behöver någon adapter?
Ser inte Termotech i någon av tillverkarna i produkternas beskrivningar..

Vänligen,
Daniel

Användarvisningsbild
Plutonium
Moderator
Inlägg: 1237
Blev medlem: 04 jan 2008, 02:34
Ort: Nossebro
Kontakt:

Re: Ställdon till Termotech

Inlägg av Plutonium » 19 aug 2019, 21:12

Hej Daniel,

Nu har jag dålig koll på Termotech, du har ingen dataspec på dessa?
http://essunga.org
Moderator - Temperatur.nu

mrapnea
Inlägg: 2
Blev medlem: 19 aug 2019, 08:35

Re: Ställdon till Termotech

Inlägg av mrapnea » 20 aug 2019, 07:55

Tyvärr inte. Ska se om jag kan hitta något.
Såg däremot att jag stavat fel till Termotech och med korrekt stavning Thermotech hittade jag denna tråden i detta forum:

support-m-nu/adapter-fran-thermotech-ti ... t5796.html

Den verkar handla om precis samma sak så jag köper nog en sådan adapter och testar med en till att börja med.
Tack för din tid!


/Daniel

Användarvisningsbild
Plutonium
Moderator
Inlägg: 1237
Blev medlem: 04 jan 2008, 02:34
Ort: Nossebro
Kontakt:

Re: Ställdon till Termotech

Inlägg av Plutonium » 22 aug 2019, 22:59

Så enkelt! Skönt att du löste det :)
http://essunga.org
Moderator - Temperatur.nu

Skriv svar