Sida 2 av 2

Re: Hur kopplar man 1Wire

Postat: 27 aug 2015, 22:31
av elf98

Re: Hur kopplar man 1Wire

Postat: 30 aug 2015, 11:35
av absolutmac
Tack, ska titta på dom.

köpte denna av er tidigare funkar den oxå?? 8 Channel I/O (8 Relay Version) den verkar ha utgått ur ert sortiment nu...

//Jens

Re: Hur kopplar man 1Wire

Postat: 30 aug 2015, 14:38
av elf98
Kommer inte ihåg om den stödjs. Testa!

Re: Hur kopplar man 1Wire

Postat: 10 sep 2015, 10:53
av absolutmac
elf98 skrev:https://www.m.nu/utgang-skruvterminaler-p-322.html


Kan båda styra reläer och stödjs av OW-server
Hur skriver man koden om man ska styra detta relä?

//Jens