Massor av stationer N/A sedan 5:30

Är något trasigt? Rapporterar en station konstant felaktiga temperaturer? Ge en så detaljerad beskrivning av vad som felar som möjligt, gärna med bilder/grafer.

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
mr.f
Wannabe
Inlägg: 17
Blev medlem: 06 sep 2012, 23:27
Ort: Borås

Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av mr.f » 25 jun 2015, 08:17

Jaha, nu verkar det vara något större fel...

Jag misstänker att det hela beror på att Telldus live är nere, och inte på temperatur.nu?
mr.f
Wannabe
Inlägg: 17
Blev medlem: 06 sep 2012, 23:27
Ort: Borås

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av mr.f » 25 jun 2015, 12:04

Ja det verkar återgått till det normala när live kom igång igen...
arnelj
Wannabe
Inlägg: 4
Blev medlem: 11 jan 2010, 13:29
Ort: Kungsör

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av arnelj » 25 jun 2015, 12:12

Fortfarande en trave stationer med N/A
mr.f
Wannabe
Inlägg: 17
Blev medlem: 06 sep 2012, 23:27
Ort: Borås

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av mr.f » 20 aug 2015, 07:49

Telldus Live verkar ha stora problem igen sedan ca 03:20 inatt. Går inte logga in på tjänsten eller hämta data via API:t just nu...
PerM
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 822
Blev medlem: 23 feb 2007, 14:46
Ort: Vallentuna
Kontakt:

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av PerM » 20 aug 2015, 08:32

Jag kör inte Telldus live och har ändå problem, vilket många andra stationer också ser ut att ha.
soko
Inlägg: 1
Blev medlem: 08 sep 2015, 15:51
Ort: Ånnaboda

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av soko » 08 sep 2015, 15:55

Denna tråd började i augusti, N/A problemet är fortfarande ett problem, någon som vet något om detta?
Användarvisningsbild
elf98
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 5222
Blev medlem: 27 okt 2006, 13:49
Ort: Linköping
Kontakt:

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av elf98 » 12 sep 2015, 14:36

Under sommaren brukar rätt många stationer dö ut, och när de varit inaktiva i ca 1 månad kommer de att försvinna från menyner och listor.

I nuläget finns det inte något mönster i de stationer som är inaktiva (det är inte något generellt fel på temperatur.nu), utan det är helt enkelt många som slutat att rapportera temperaturerna av en eller annan anledning.
Grundade m.nu & temperatur.nu

Bild Bild
Användarvisningsbild
Minglarn
Wannabe
Inlägg: 24
Blev medlem: 12 feb 2014, 21:55
Ort: Huddinge

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av Minglarn » 13 sep 2015, 14:37

En snabb fråga.
Om jag vill börja skicka temperatur från Donoticz istället för Tellstick hur gör jag då. Jag skickar redan temperatur från telldus live men kommer att gå över till domoticz hel och hållet.
Användarvisningsbild
elf98
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 5222
Blev medlem: 27 okt 2006, 13:49
Ort: Linköping
Kontakt:

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av elf98 » 13 sep 2015, 16:40

mailar supporten.

Antar att Domoticz har plugin för att skicka data så du behöer ett hashvärde?
Grundade m.nu & temperatur.nu

Bild Bild
Användarvisningsbild
Minglarn
Wannabe
Inlägg: 24
Blev medlem: 12 feb 2014, 21:55
Ort: Huddinge

Re: Massor av stationer N/A sedan 5:30

Inlägg av Minglarn » 13 sep 2015, 16:57

Stämmer. Ett hashvärde behövs.
Skriv svar