Rapportera från två sensorer på samma "ort".

Saknar du något på temperatur.nu? Har du hittat en ny vädersida som du tycker bör finnas med på temperatur.nu? Förstår du inte hur en viss funktion fungerar?

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
SicTransit
Inlägg: 2
Blev medlem: 18 jan 2017, 17:18
Ort: Uppsala

Rapportera från två sensorer på samma "ort".

Inlägg av SicTransit » 28 jan 2017, 12:11

Jag läste att man bör ha två separata sensorer, men hur gör man för att rapportera dessa två temperaturvärden? Använder man samma URL (med HTTP get), eller finns det någon flagga att sätta (typ sensor=...)?

Användarvisningsbild
Plutonium
Moderator
Inlägg: 1237
Blev medlem: 04 jan 2008, 02:34
Ort: Nossebro
Kontakt:

Re: Rapportera från två sensorer på samma "ort".

Inlägg av Plutonium » 28 jan 2017, 14:50

Man rapporterar mot två olika hash. Så är du redo att börja så kan vi fixa en till dig.
http://essunga.org
Moderator - Temperatur.nu

SicTransit
Inlägg: 2
Blev medlem: 18 jan 2017, 17:18
Ort: Uppsala

Re: Rapportera från två sensorer på samma "ort".

Inlägg av SicTransit » 28 jan 2017, 17:00

Plutonium skrev:Man rapporterar mot två olika hash. Så är du redo att börja så kan vi fixa en till dig.
Absolut! Får jag ett hash till, så kommer det data ... :D

Skriv svar