Byta från Telldus till Domoticz på RPi

Saknar du något på temperatur.nu? Har du hittat en ny vädersida som du tycker bör finnas med på temperatur.nu? Förstår du inte hur en viss funktion fungerar?

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
zupra
Wannabe
Inlägg: 5
Blev medlem: 02 sep 2016, 16:05
Ort: EDSBYN

Byta från Telldus till Domoticz på RPi

Inlägg av zupra » 18 mar 2018, 10:40

Mäter idag temperaturen via en trådlös sensor till min tellstick net. Men har nu bytt ut den mot en rpi och kör istället domoticz och 1wire via owfs. Men hur gör jag enklast för att ändra sättet att rapportera till er? Vilket sätt är det som gäller? Vissa skriver om nån hash-nyckel och vissa pratar om en URL ? Hur får jag tag i dessa?
Användarvisningsbild
Plutonium
Moderator
Inlägg: 1237
Blev medlem: 04 jan 2008, 02:34
Ort: Nossebro
Kontakt:

Re: Byta från Telldus till Domoticz på RPi

Inlägg av Plutonium » 24 mar 2018, 21:27

Du registrerar en station på https://www.temperatur.nu/nystation/ så kommer du att få en hash. Och hur du använder dig utav den finns att söka på i forumet ;)
http://essunga.org
Moderator - Temperatur.nu
zupra
Wannabe
Inlägg: 5
Blev medlem: 02 sep 2016, 16:05
Ort: EDSBYN

Re: Byta från Telldus till Domoticz på RPi

Inlägg av zupra » 02 apr 2018, 18:17

Jag har ju redan en station. Hur får jag tag i haschen till den?
larky
Moderator
Inlägg: 1049
Blev medlem: 01 feb 2008, 12:21
Ort: Skellefteå
Kontakt:

Re: Byta från Telldus till Domoticz på RPi

Inlägg av larky » 03 apr 2018, 10:58

Samma sätt, skicka sen ett mail till support@temperatur.nu att du vill byta sätt att rapportera.
Skriv svar