Vista Gadget: riroTemperatur

riroTemperatur är ett program som visar aktuell temperatur i Sidbaren i Windows Vista.

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
Användarvisningsbild
bruka
Tar hemautomation på allvar
Inlägg: 283
Blev medlem: 12 nov 2007, 13:48
Ort: Delsbo

Re: Vista Gadget: riroTemperatur

Inlägg av bruka » 31 jan 2011, 11:28

Det går inte längre välja/byta orter i riroTemperatur, kan det ha något med det här att göra?
http://www.temperatur.nu/forum/forslag- ... tml#p12997
Användarvisningsbild
elf98
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 5191
Blev medlem: 27 okt 2006, 13:49
Ort: Linköping
Kontakt:

Re: Vista Gadget: riroTemperatur

Inlägg av elf98 » 31 jan 2011, 11:31

Bara att uppgradera!

Gadgeten kör automatiskt mot den senaste versionen av apiet och inte mot en specifik version. Som bieffekt har det fått att gamla versioner inte fungerar då förfrågningarna inte är signerade.
Driver m.nu och temperatur.nu

Bild Bild
Användarvisningsbild
bruka
Tar hemautomation på allvar
Inlägg: 283
Blev medlem: 12 nov 2007, 13:48
Ort: Delsbo

Re: Vista Gadget: riroTemperatur

Inlägg av bruka » 31 jan 2011, 12:18

Jag har redan senaste versionen, haft den sen den kom. (2.1.0)
Det var en kompis som upptäckte det när han uppgraderade, då gick det inte byta ut Sundborn då listan är helt tom.
Användarvisningsbild
elf98
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 5191
Blev medlem: 27 okt 2006, 13:49
Ort: Linköping
Kontakt:

Re: Vista Gadget: riroTemperatur

Inlägg av elf98 » 31 jan 2011, 12:34

DEt verkar inte bättre än att requests till listan är osignerade. Har backat så tnu.php är länkad till 1.10 ett tag, det är dock endast temporärt!
Driver m.nu och temperatur.nu

Bild Bild
Användarvisningsbild
elf98
Hemautomation - det är mer än en hobby
Inlägg: 5191
Blev medlem: 27 okt 2006, 13:49
Ort: Linköping
Kontakt:

Re: Vista Gadget: riroTemperatur

Inlägg av elf98 » 17 jun 2012, 18:15

Länken till gallery.live.com verkar vara död, har du plockat ner gadgeten därifrån?
Driver m.nu och temperatur.nu

Bild Bild
riro
Tar hemautomation på allvar
Inlägg: 157
Blev medlem: 19 feb 2008, 15:35
Ort: Falun

Re: Vista Gadget: riroTemperatur

Inlägg av riro » 24 nov 2012, 07:55

En ny (och mest troligt sista) version finns nu på http://www.snowland.se/gadgets/

Problemet med att uppdateringen dör lite då och då ska förhoppningsvis vara fixad.
riro
Tar hemautomation på allvar
Inlägg: 157
Blev medlem: 19 feb 2008, 15:35
Ort: Falun

Re: Vista Gadget: riroTemperatur

Inlägg av riro » 19 jan 2013, 10:28

Och en liten fix är nu gjord... För mätstationer med "Centrum" i namnet blir nu texten "Orten C".

Har även lagt till så att föregående period visas i graferna.


En ny länk (den gamla fungerar nog också)
http://www.snowland.se/applications/gadgets/
Skriv svar