433mhz i HC2

Hur gör man för att ... ? Hur fungerar ... ? Steg för steg-guider och förklarande artiklar finns i detta forum.

Moderator: elf98

Kategoriregler
Vill du visa bilder i ditt inlägg? Använd funktionen "Ladda upp bilaga" nedanför textrutan!
ClabbeBula
Wannabe
Inlägg: 3
Blev medlem: 19 maj 2015, 22:10
Ort: torslanda

433mhz i HC2

Inlägg av ClabbeBula » 19 maj 2015, 22:19

Kan jag köra 433mhz prylar ifrån HC2?

verkar gå i en Vera Edge med en RFXtrx433E?

Fungerar denna till HC2?

tackar på förhand
Användarvisningsbild
supportM
Moderator
Inlägg: 633
Blev medlem: 20 aug 2014, 10:27
Ort: Linköping

Re: 433mhz i HC2

Inlägg av supportM » 20 maj 2015, 11:54

Tyvärr inte, mig veterligen har HC2 inget stöd för USB-anslutna enheter på det sättet.

//Jonas, m.nu
ClabbeBula
Wannabe
Inlägg: 3
Blev medlem: 19 maj 2015, 22:10
Ort: torslanda

Re: 433mhz i HC2

Inlägg av ClabbeBula » 20 maj 2015, 20:42

Hmm blir så osäker på vad man skall köra..

HC2 eller Vera Edge, någon som har en bra synpunkt på det?

Mvh Clas
Användarvisningsbild
supportM
Moderator
Inlägg: 633
Blev medlem: 20 aug 2014, 10:27
Ort: Linköping

Re: 433mhz i HC2

Inlägg av supportM » 21 maj 2015, 10:54

Vera Edge om du vill köra 433MHz, men om inte så är interfacet betydligt trevligare i HC2.
Kanske kan vara värt att kika på Zipabox Duo också, vi har några inlägg om den på bloggen.
Vill du läsa mer om Vera kan jag rekommendera http://www.automatiserar.se. :)
Skriv svar