Homey

Diskussioner och support runt controllers, ex Vera Lite eller Fibaro Home Center 2

Moderator: elf98

etompau
Tar hemautomation på allvar
Inlägg: 246
Blev medlem: 15 feb 2014, 14:33
Ort: Skanör

Re: Homey

Inlägg av etompau » 01 apr 2019, 08:20

Kahlbahl skrev:
31 mar 2019, 20:12

2: jag kan inte prata med min homey. Varför?
Tyckte jag läste någonstans att röststyrningsfunktionen har lagts ner pga dålig prestanda. Använd istället andra system som ex. Google eller Alexa.
Användarvisningsbild
Nattlorden
Gillar hemautomation
Inlägg: 32
Blev medlem: 01 feb 2017, 16:24
Ort: Landskrona

Re: Homey

Inlägg av Nattlorden » 01 apr 2019, 11:17

Så vitt jag förstår har de t.o.m. tagit bort mikrofonerna i nyare modeller. Jag kan prata med min, men det går inte värst bra - så jag ser fram emot när jag får möjligheten via min Sonos istället....
Netatmo-station, Nexa Bridge och Homey med än så länge huvudsakligen vanliga Nexa-enheter
Användarvisningsbild
Nattlorden
Gillar hemautomation
Inlägg: 32
Blev medlem: 01 feb 2017, 16:24
Ort: Landskrona

Re: Homey

Inlägg av Nattlorden » 01 apr 2019, 11:19

Kahlbahl skrev:
31 mar 2019, 20:12
Hej. Har haft min homey några dagar nu.

Har två frågor.

1: jag har bjudit in min sambo via länk så hon är med. När jag gör ett flow med notifikation så får vi båda den trots att jag bara valt mig som mottagare.
Notifikation till mobil?
Netatmo-station, Nexa Bridge och Homey med än så länge huvudsakligen vanliga Nexa-enheter
VictorGrankvist
Inlägg: 2
Blev medlem: 02 mar 2019, 17:47

Re: Homey

Inlägg av VictorGrankvist » 26 apr 2019, 11:22

Nattlorden skrev:Det är inte så att du grupperat dem tidigare? Försök nollställa dem helt och lägg in på nytt?
Tjena.
Jag har nollat enheten och lagt in den på nytt. Men jag får bara upp en enhet i Homeys interface.
Jag ska styra två grupper av lampor, vilket har fungerat med Telldus. Men får som sagt bara upp en enhet.
Ska jag skriva in någon i inställningarna som är bifogat?

http://telldus.se/wp-content/uploads/31 ... 130530.pdf


Tacksam för all hjälp i detta.. [IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201904 ... b3a53f.jpg[/IMG]
Quart
Moderator
Inlägg: 562
Blev medlem: 17 jun 2007, 21:14
Ort: Hindås
Kontakt:

Re: Homey

Inlägg av Quart » 04 maj 2019, 10:05

kristian.m
Inlägg: 1
Blev medlem: 27 nov 2019, 22:50

Re: Homey

Inlägg av kristian.m » 28 nov 2019, 14:01

Quart skrev:
21 nov 2018, 20:33
Nån som vet om man kan få in Clas Ohlsson co/tech ip 44 brytare i Homeyn?
Provade med klik*** och enhet acd3500 men den funkade inte
Prova med Brennenstuhl appen
johan.n
Inlägg: 1
Blev medlem: 28 nov 2019, 11:28

Re: Homey

Inlägg av johan.n » 28 nov 2019, 14:56

jag får göra restart på mina appar varje dag, har fått gjort det ett tag nu.
vad kan det vara för fel? känns som inte det ska behövas.
Skriv svar